Skip to content

Vacancy

Electrical Engineer (werkplaats)

Fulltime
 

Wie zijn wij?

CORROSION houdt zich sinds 1993 bezig met het beschermen van offshore windparken, schepen en onshore-toepassingen tegen aangroei en corrosie. Een informeel en dynamisch bedrijf, met ambitieuze doelen, maar altijd met mens en milieu in het vizier. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal erkende speler op het gebied van innovatieve, duurzame en ultramoderne oplossingen voor kathodische bescherming en biologische aangroei. Onze doelstelling is om in 2025 wereldwijd dé leverancier en partner te zijn voor onze producten en diensten. Waarbij voor elke vorm van bescherming een milieuvriendelijke oplossing is.

Ons hoofdkantoor en de productie is gevestigd in Moerkapelle (vanaf 11 augustus 2024 in Bleiswijk). Samen met onze vestigingen in China, Vietnam en Duitsland krijg je er ongeveer 90 collega’s bij. In alles wat we doen worden wegedreven door een grenzeloze passie voor kwaliteit en techniek. Daarom werken we voor iedereopdracht samen in kleine, gespecialiseerde teams. We houden de lijnen kort zodat we de beste resultaten kunnen behalen.

Met passende eigenschappen en de juiste mentaliteit kan je bij ons het verschil maken:

• Je past in een sociale werkomgeving.
• Mee kunnen- en willen in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf
• Gevoel voor humor, we lachen graag.
• Je staat open om van anderen te leren en deelt ook graag je kennis.
• Fouten maken is menselijk; als we er maar van leren.
• Wees jezelf, laat zien wie je bent.
• Respect: laat een ander in zijn of haar waarde.
• Loyaal: we investeren in elkaar. CORROSION in jou en jij in ons.

Wie ben jij?

Je gaat ondersteunend werk verrichten bij het vervaardigen van complete antifouling en kathodische beschermingssystemen voor schepen, olieplatforms, damwanden en offshore windturbines. Voor deze functie zoeken wij technisch talent met inlevingsvermogen en de capaciteit om onze orders om te zetten in het beste product. Als Electrical Engineer ben je flexibel, heb je doorzettingsvermogen, ben je stressbestendig en kan je goed planmatig werken. 

Wat zijn de voornaamste taken?

Als Electrical Engineer bouw je de besturingskasten van onze systemen. Hierbij assembleer en bedraad je de panelen, configureer en test je de besturingskasten en maak je het eindproduct klaar voor verzending over de hele wereld. Daarnaast ondersteun je, met je praktische inzicht, de R&D afdeling met het ontwerpen en bouwen van innovatieve producten en speciale projecten. 

Wat vragen wij?

Een achtergrond in elektrotechniek is een pre.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid in een stimulerende werkomgeving en met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In onze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om.

Klik hier voor deze vacature in pdf. 

*Uitzend- of wervingsburaus hoeven niet op deze vacature te reageren. 


Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.

DOWNLOAD
Whitepaper ICCP vs GACP