Skip to content

Vacancy

Constructiemedewerker

Fulltime

 
Wie zijn wij?
 
CORROSION houdt zich sinds 1993 bezig met het beschermen van offshore windparken, schepen en onshore-toepassingen tegen aangroei en corrosie. Een informeel en dynamisch bedrijf, met ambitieuze doelen, maar altijd met mens en milieu in het vizier. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal erkende speler op het gebied van innovatieve, duurzame en ultramoderne oplossingen voor kathodische bescherming en biologische aangroei. Onze doelstelling is om in 2025 wereldwijd dé leverancier en partner te zijn voor onze producten en diensten. Waarbij voor elke vorm van bescherming een milieuvriendelijke oplossing is. Ons hoofdkantoor en de productie is gevestigd in Moerkapelle. Samen met onze vestigingen in China, Vietnam en Duitsland krijg je er ongeveer 90 collega’s bij. In alles wat we doen worden we gedreven door een grenzeloze passie voor kwaliteit en techniek. Daarom werken we voor iedere opdracht samen in kleine, gespecialiseerde teams. We houden de lijnen kort zodat we de beste resultaten kunnen behalen.
 
Met passende eigenschappen en de juiste mentaliteit kan je bij ons het verschil maken:
 
• Je past in een sociale werkomgeving.
• Mee kunnen- en willen in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf
• Gevoel voor humor, we lachen graag.
• Je staat open om van anderen te leren en deelt ook graag je kennis.
• Fouten maken is menselijk; als we er maar van leren.
• Wees jezelf, laat zien wie je bent.
• Respect: laat een ander in zijn of haar waarde.
• Loyaal: we investeren in elkaar. CORROSION in jou en jij in ons.
 
Wie zoeken wij?
 
Je gaat ondersteunend werk verrichten bij het vervaardigen van complete anti-fouling en kathodische beschermingssystemen voor schepen, offshore windturbines en onshore toepassingen. Wat ga je doen Voor deze functie zoeken wij iemand met inlevingsvermogen en de capaciteit om orders om te zetten in een kwalitatief hoogstaand product. Als Constructiemedewerker ben je flexibel, heb je doorzettingsvermogen, ben je stressbestendig en kan je goed planmatig werken.
 
Wat vragen we van jou?
 
Een achtergrond in de metaal is een pre.
 
Wat bieden wij?
 
Afwisseling, snelheid en dynamiek in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Waar je inzet gewaardeerd wordt, je bijdrage zichtbaar is en je het verschil kan maken. Een sociale en informele werkomgeving met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Na gebleken geschiktheid volgt een vaste aanstelling met volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Klik hier voor deze vacature in pdf. 


 

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.

DOWNLOAD
Whitepaper ICCP vs GACP